Teunton 1017 - SpeedEngine - royal blue transparant

WSF verlengt overeenkomst met Duits merk Teuton

De World Squash Federation (WSF) is verheugd een driejarige verlengingsovereenkomst aan te kondigen met het schoenenmerk Teuton Sports. Daarnaast wordt het Duitse merk vanaf januari 2021 ook de officiële kledingpartner van de WSF.

Binnenkort opent het WSF zijn online winkel waar officiële producten, zoals Teuton-schoenen, te koop zullen zijn. Bovendien wordt uiterlijk in januari 2021 de eerste officiële kledingcollectie gelanceerd en is deze opnieuw beschikbaar om online te kopen via WSF.

“Het is een genoegen om onze samenwerkingsovereenkomst met het Duitse merk te verlengen”, aldus WSF Chief Executive William Louis-Marie.

“We waarderen de steun die het merk zal bieden aan onze squashgemeenschap en aan veel programma’s die het WSF heeft ontwikkeld tijdens deze nieuwe contractperiode enorm. Het zal goed zijn om als referentie van ons officiële product de merkprestaties te hebben die zoveel spelers over de hele wereld hebben getoond met Teuton-schoenen. ”

Javier Rodriguez Cepeda, algemeen directeur van Teuton Sports, voegde toe: “Ik ben erg trots dat ik niet alleen de mogelijkheid heb om door te gaan, maar ook om de samenwerking met de belangrijkste en meest prestigieuze entiteit in onze geliefde squashsport uit te breiden. Teuton zal zich blijven concentreren op het brengen van het beste door populaire, duurzame en hoogwaardige sportproducten te leveren.

“De officiële schoenen en kleding van de WSF zijn, is meer dan genoeg reden om te blijven innoveren en ernaar te streven de beste sportoutlet ter wereld te zijn.”

Kijk voor meer informatie en om het gehele assortiment Teuton producten te zien op: www.teutonsports.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top